Kicking content voor website en social media

Ben jij er eindelijk aan toe om jouw enige echte verhaal door een expert te laten schrijven?

 

Je zit al uren, nee: dagen naar die irritante, knipperende cursor te staren… Ja! Daar komt weer een zin. Wacht… Nee, dat is het ook niet. Jéétje hé! Hoe doén anderen dit?!

Stop er maar mee, lieve ondernemer. Want je bent nu iets aan het doen waar je helemaal niet goed in bent en daarom lukt het je ook niet. Je hebt er niet de passie voor, je snapt niet hoe het werkt en eerlijk gezegd kun je ook niet uit je eigen hoofd komen. Heb ik het zo een beetje goed samengevat?

 

Jij kunt je beter bezighouden met jouw eigen passie en mij laten doen waar ik het beste in ben: schrijven!

Welke kicking content ga jij delen in je online communicatie? Met welk onderdeel van jouw verhaal ga jij de diepere connectie leggen met jouw klanten? Zodat je een langdurige band met ze opbouwt en ze blijft inspireren en motiveren? 

Kicking aanbod!

Kicking Websitecontent

Wil jij websiteteksten waar het hart van je klant sneller gaat kloppen? Waar JOUW hart sneller van gaat kloppen?!

Kicking Social Content

Wil jij geen moeite meer hoeven doen voor je social media content? Maar elke maand zo je posts online knallen?

Kicking Contentpakket

Wil jij het helemaal makkelijk? Een compleet contentpakket? Website- plús social media content in één? 

Kicking Online!

Kicken met je content

Met deze basistraining leer jij hoe je nou een kicken tekst opbouwt. Waar je rekening mee moet houden. Jij schrijft straks in 14 dagen je klanten binnen! 

v

What's Your Soul Story

Wil jij jouw unieke SOUL content delen met je volgers? En een echte, eerlijke en diepe connectie maken? Zodat ze altijd je fan blijven? Check dan gauw deze training!

Klanten uit social media

Met deze online cursus leer jij alle ins en outs van social media kennen en weet je hoe je converterende content schrijft. Jij kunt straks moeiteloos online zijn!

Tevreden klanten

Annemarie heeft een gloednieuwe ‘over mij’ pagina geschreven voor mij. Mijn persoonlijkheid komt echt heel goed naar voren en ik merk niet eens dat iemand anders het heeft geschreven.

Op basis van een gezellig gesprek heeft Annemarie de belangrijkste dingen in de tekst verwerkt en ook nog een aantal posts voor social media geschreven! Alles werd snel en zorgvuldig aangeleverd, ik ben erg tevreden! 

Nadine van Spanje

New Fotografie

Ik heb Annemarie leren kennen als een spontane, creatieve geest die goed in staat is te luisteren en vragen te stellen om achter het verhaal van de gebruikte woorden te komen.

Annemarie heeft ons geholpen met onze nieuwe website. Hiervoor nam ze interviews af met alle medewerkers en heeft ze alle teksten geschreven: Spot on!

We zijn nog steeds erg blij met het resultaat en zouden Annemarie zeker aanbevelen!

Chris van Beem

ATZO Projects

Samenwerken aan de zichtbaarheid van je bedrijf, dat hebben wij met Annemarie gedaan. De werking en structuur van LinkedIn en het werken met LinkedIn is door Annemarie in een duidelijk plan beschreven en geïntroduceerd. Daar waar nodig voorziet Annemarie ons van inhoudelijk commentaar op de geplaatste berichten.

Inmiddels zien wij de resultaten in het aantal toegenomen contacten en reacties op onze berichten.

Wilt u ook werken aan de performance van uw bedrijf op LinkedIn, neem dan zeker contact op met Annemarie Deloo van Schrijf ’s up

Dries Huisman

Commercieel Manager, Grafisch Bedrijf Bokhorst

Ik kan zelf prima een tekst schrijven voor mijn website, net zoals iedereen was ik hier stellig van overtuigd! Avonden en avonden, geschreven en geschreven, maar wat nou echt in mijn hoofd zat kwam niet goed op papier.

Via een vriendin kwam ik in contact met Annemarie, gelijk bij het eerste contact begreep zij wat ik bedoelde; waar ik naar toe wilde, wat ik uit wilde stralen en wat voor gevoel ik wilde overbrengen met mijn tekst en bedrijf. Een paar dagen later zat ze met haar laptop bij mij aan de keukentafel, zij typte, ik vertelde wat ik wilde.

Annelies Nijboer

Passie Makelaardij

Voor wie niet?

Twijfel jij of je wel moet investeren? Vind je het veel te duur? Zie je de meerwaarde van kick ass content niet in?

Dan ben jij -helaas voor jou- niet mijn klant. Ik zoek namelijk ondernemers die bereid zijn te investeren in een tekstschrijver. Die begrijpen dat het hen veel tijd en energie bespaart om dit door mij te laten doen. En die weten wat ze willen, maar er zelf niet mee bezig kunnen of willen zijn.

Ik werk het liefst met ondernemers in de Food-, Fashion-, Design-, en Fotografiebrache. Maar wat ik vooral belangrijk vind is dat we een klik hebben. Waar ik op voorhand al geen klik mee heb zijn onder andere ICT en Techniek. Wel zo eerlijk dat nu al te melden, voordat je jouw kostbare tijd investeert in een gesprek met mij.

Wil je meteen een gesprek plannen? Tof! Mail of bel me dan of laat een bericht achter via de contactpagina.