Als creativiteit en een verhaal samenkomen, ontstaat er iets moois.

 

– Annemarie Deloo

Als creativiteit en een verhaal samenkomen, ontstaat er iets moois. 

– Annemarie Deloo

Voor storytelling en social media

 

Storytelling is niet zomaar wat neerzetten. Je vertelt echt een verhaal met je tekst. Of dat nu op je site is of je sociale kanalen. Want dat is het mooie, je kunt het bijna overal toepassen. 

Storytelling is mooi. Je neemt je klanten namelijk mee in jouw verhaal. Je laat ze ervaren hoe het is om met jou samen te werken. Ze voelen jouw beleving. Daarnaast is storytelling ook een effectief bewezen methode om lezers te boeien. 

Doordat ik me verplaats in jouw klant weet ik precies hoe ik de juiste tekst moet schrijven. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat ik affiniteit heb met de branche waarin jij actief bent. Welke dat zijn? Food, Design en Styling. 

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Lees dan lekker verder of neem meteen contact op! 

 

Probeer het zelf!

Met mijn gratis checklist om een goede post te schrijven kun je de eerste stappen zelf al zetten!

Wat ik voor jou kan doen:

Storytelling

Vertel je verhaal, laat weten waarom jij onderneemt, wat je passie is. Dat zal zorgen voor een connectie met jouw klanten, want jij doet iets wat zij niet kunnen. 

Social media

Storytelling kun je heel mooi op je sociale kanalen gebruiken. Maar dan moet je daar natuurlijk wel tijd voor hebben… Want je bent al druk zat. Gelukkig kan ik het voor je doen. 

Social story

Eén tekst voor je site én je sociale kanalen. In dit VIP-pakket krijg je beide. Je hoeft zelf niet te zoeken naar onderwerpen, dat doe ik voor je. En ik maak je bericht er ook bij.

Wat jij online kunt doen!

Online schrijftraining

Schrijven voor social media

Een 7-daagse training waarbij jij precies leert wat er allemaal bij komt kijken om zo’n knalpost neer te zetten dat je er ook klanten uithaalt.

Online cursus

Klanten uit social media

Met deze online cursus leer jij alle ins en outs van social media kennen en weet je hoe je converterende content schrijft. 

Win een Zichtbaarheissessie!

Een online call van een uur waarin we kijken naar jouw huidige online zichtbaarheid, wat jouw wensen zijn en hoe je dat kunt bereiken.

Tevreden klanten

We zijn normaal niet zo moeilijk met woorden, maar het schrijven van de tekst voor onze website was even wat anders en daar zijn we te lang zelf mee bezig geweest. We hebben Annemarie ingeschakeld en zij heeft ons hier op snelle wijze mee geholpen. Ze heeft ons verhaal aangehoord, dacht mee in wat wel en niet kon en heeft uiteindelijk mooie teksten gemaakt. Doordat Annemarie zich goed in onze doelgroep kon verplaatsen, zegt de tekst wat onze klanten denken.

Annemarie helpt ons nu ook met het redigeren/herschrijven van de casestudies die op onze site staan. Met haar expertise zijn wij goed geholpen. Dankjewel!

Gerben Wessels

Mede-eigenaar, ATAV

Ik kan zelf prima een tekst schrijven voor mijn website, net zoals iedereen was ik hier stellig van overtuigd! Avonden en avonden, geschreven en geschreven, maar wat nou echt in mijn hoofd zat kwam niet goed op papier.

Via een vriendin kwam ik in contact met Annemarie, gelijk bij het eerste contact begreep zij wat ik bedoelde; waar ik naar toe wilde, wat ik uit wilde stralen en wat voor gevoel ik wilde overbrengen met mijn tekst en bedrijf. Een paar dagen later zat ze met haar laptop bij mij aan de keukentafel, zij typte, ik vertelde wat ik wilde.

Annelies Nijboer

Passie Makelaardij

Na maanden van teksten schrijven kwam ik er maar niet uit. Welke woorden vatten mijn dienst, mijn persoon, mijn missie goed samen? Mijn website in mijn taal persoonlijk maken bleek veel lastiger dan ik had gehad. Er was niet meer nodig dan een goed gesprek met Annemarie. Zij pikte uit mijn woorden de zinnen die nodig waren in de taal van mijn klanten. Jij zegt het en zij schrijft.

Met andere woorden, Annemarie; ‘Schrijf ’s up’. 

Een heel dankbare klant,

Petra Meijer

Missionlinq

Voor wie niet?

Startende ondernemers, twijfelende ondernemers, zoekende ondernemers.

Als jij zo’n ondernemer bent, dan kan ik je niet helpen. Ik zoek namelijk ondernemers die bereid zijn te investeren in een tekstschrijver. Die begrijpen dat het hen veel tijd en energie bespaart om dit door mij te laten doen. En die weten wat ze willen, maar er zelf niet mee bezig kunnen of willen zijn.

Hetzelfde geldt voor social media. Wil je veel posts voor weinig geld? Nope, can’t do. Als ik voor jou aan de slag ga met je kanalen, dan stop ik daar mijn ziel en zaligheid in. En daar vraag ik dan ook een eerlijke vergoeding voor.

Meer over mij lees je hier.