Authentieke kicking online content voor intuïtieve ondernemers.

 

Ben jij een ondernemer en leef en werk jij vanuit je gevoel en intuïtie? 

Zoek jij een copywriter die jouw authentieke zelf weet vast te leggen in je content?

En wil jij je content naar een next level tillen?

Dan ben je hier op de juiste plek! 

 

Jij weet ontzettend goed waarom je onderneemt. Je gelooft in wat je kunt en staat achter je diensten. Je vertrouwt volledig op je gevoel, omdat je weet dat het goed is.

Maar er is één ding waar je niet achter staat… Je content.
Want in je content kom jij helemaal niet uit de verf zoals je graag zou willen. Je raakt je droomklanten niet zoals dat zou moeten. En daarom kun je jezelf niet laten zien zoals je dat het liefste doet. Het is tijd voor het next level.

Wanneer ga je nou eens vertrouwen op je gevoel en je content door een expert laten schrijven?

 

Want wat levert het jou op als je écht kunt zeggen met je content wat je wilt zeggen?

Wat levert het je op als je wél die droomklanten bereikt?

Wat levert het je op als je wél besluit om en expert jouw teksten te laten schrijven? (en je weet allang dat je het nodig hebt, anders was je hier nu niet)

Wanneer ga jij jouw verhaal omzetten in kicking content waarmee je een echte verbinding met je droomklanten maakt? 

Hier kun je zelf mee starten:

Mini-plantraining

Leer in 30 minuten handige hacks voor het plannen van jouw social media content. Na deze mini-training heb jij je contentkalender altijd gevuld!

Kicken met je content

Met deze basistraining leer jij hoe je nou een kicken tekst opbouwt. Waar je rekening mee moet houden. Jij schrijft straks in 14 dagen je klanten binnen! 

Als je er daarna niet uitkomt:

Kicking Websitecontent

Wil jij websiteteksten waar het hart van je klant sneller gaat kloppen? Waar JOUW hart sneller van gaat kloppen?!

Kicking Social Content

Wil jij geen moeite meer hoeven doen voor je social media content? Maar elke maand zo je posts online knallen?

Kicking Contentpakket

Wil jij het helemaal makkelijk? Een compleet contentpakket? Website- plús social media content in één? 

Tevreden klanten

Annemarie heeft een gloednieuwe ‘over mij’ pagina geschreven voor mij. Mijn persoonlijkheid komt echt heel goed naar voren en ik merk niet eens dat iemand anders het heeft geschreven.

Op basis van een gezellig gesprek heeft Annemarie de belangrijkste dingen in de tekst verwerkt en ook nog een aantal posts voor social media geschreven! Alles werd snel en zorgvuldig aangeleverd, ik ben erg tevreden! 

Nadine van Spanje

New Fotografie

Ik heb Annemarie leren kennen als een spontane, creatieve geest die goed in staat is te luisteren en vragen te stellen om achter het verhaal van de gebruikte woorden te komen.

Annemarie heeft ons geholpen met onze nieuwe website. Hiervoor nam ze interviews af met alle medewerkers en heeft ze alle teksten geschreven: Spot on!

We zijn nog steeds erg blij met het resultaat en zouden Annemarie zeker aanbevelen!

Chris van Beem

ATZO Projects

Samenwerken aan de zichtbaarheid van je bedrijf, dat hebben wij met Annemarie gedaan. De werking en structuur van LinkedIn en het werken met LinkedIn is door Annemarie in een duidelijk plan beschreven en geïntroduceerd. Daar waar nodig voorziet Annemarie ons van inhoudelijk commentaar op de geplaatste berichten.

Inmiddels zien wij de resultaten in het aantal toegenomen contacten en reacties op onze berichten.

Wilt u ook werken aan de performance van uw bedrijf op LinkedIn, neem dan zeker contact op met Annemarie Deloo van Schrijf ’s up

Dries Huisman

Commercieel Manager, Grafisch Bedrijf Bokhorst

Ik kan zelf prima een tekst schrijven voor mijn website, net zoals iedereen was ik hier stellig van overtuigd! Avonden en avonden, geschreven en geschreven, maar wat nou echt in mijn hoofd zat kwam niet goed op papier.

Via een vriendin kwam ik in contact met Annemarie, gelijk bij het eerste contact begreep zij wat ik bedoelde; waar ik naar toe wilde, wat ik uit wilde stralen en wat voor gevoel ik wilde overbrengen met mijn tekst en bedrijf. Een paar dagen later zat ze met haar laptop bij mij aan de keukentafel, zij typte, ik vertelde wat ik wilde.

Annelies Nijboer

Passie Makelaardij

Voor wie niet?

Wat ik het belangrijkste in een samenwerking vind is dat we een klik hebben. En dat jouw werk mijn interesse heeft. Want alleen dan kan ik me super goed in jouw klant verplaatsen.

Ondernemers die leven en werken vanuit hun gevoel en intuïtie, maar die het heel moeilijk vinden zichzelf te uiten in hun content, zijn de mensen waar ik het allerliefst mee werk.

Weet je niet wat goede content je oplevert? Twijfel jij of je wel zou moeten investeren in een copywriter? Dan neem ik die in een gratis videocall graag bij je weg.

Wil jij zo min mogelijk budget kwijt zijn? Doe je dit liever niet, maar ‘omdat anderen zeggen dat het moet’? Zie je het nut van sterke copy niet in? Dan ben jij niet mijn droomklant. Want die gelooft namelijk in de kracht van tekst én is niet bang hierin te investeren. En ik werk alleen met droomklanten die geloven.

Wil je meteen een gesprek plannen? Tof! Mail of bel me dan of laat hieronder een bericht achter.

Wat wil je graag weten?

10 + 8 =