fbpx

Als creativiteit en een verhaal samenkomen, ontstaat er iets moois.

 

– Annemarie Deloo

Als creativiteit en een verhaal samenkomen, ontstaat er iets moois. 

– Annemarie Deloo

Voor storytelling en social media

Je hebt een onderneming. Je bent actief op social media. Maar…
Doordat je onderneming zo goed loopt, heb je geen tijd meer om hier telkens mee bezig te zijn. Of misschien wil je dat ook wel niet.

En dan nog de berichten. Waar ga je het over hebben en hoe zet je dat zo neer, dat je klanten zich meteen aangesproken voelen? Pfff… dat gaat nog meer tijd én energie kosten.

Hoe zit het met je website? Spreek je daarmee de mensen aan die jij als klant wilt hebben? Of is het meer het “Wij van WC-eend” verhaal?

Schrijven is niet voor iedereen zo gemakkelijk. Gelukkig kan ik goed luisteren naar jouw verhaal en het omzetten naar een duidelijk en mooi verhaal. Storytelling noemen ze dat ook wel.

Wat ik voor jou kan doen:

Storytelling

Jouw verhaal zo vertellen dat de lezer niets anders wil dan met jou zakendoen. Jij praat, ik schrijf. En dan ontstaat er iets moois. 

Social media plan

Wie is nou jouw ideale klant, waar zit die op te wachten en hoe gaan we die aanspreken? Samen kijken we hiernaar. 

Social media teksten

Wat ga je vertellen, hoe ga je het vertellen? Wat wil jouw klant horen? En ben je niet teveel aan het verkopen? 

Social media beheer

Je hebt er geen tijd voor. Of je vindt het gewoon niet leuk. Maar je weet wel dat je het nodig hebt om zichtbaar te zijn. 

Waarom storytelling?

Storytelling is mooi. 
Je neemt je klanten mee in jouw verhaal. Laat hen ervaren hoe het kan zijn om met jou samen te werken. Je laat ze de beleving voelen. 

Storytelling is een effectief bewezen methode om nieuwe klanten te vinden. En het mooie ervan is dat je het in eigenlijk alle media kunt toepassen. Op je website, nieuwsbrief, blog en helemaal op social media. 

Ik verplaats mijzelf in jouw klant en weet zo hoe ik de juiste tekst moet schrijven. Daarbij is het belangrijk dat er affiniteit is met de branche waarin jij actief bent. 

Tevreden klanten

Na maanden van teksten schrijven kwam ik er maar niet uit. Welke woorden vatten mijn dienst, mijn persoon, mijn missie? Mijn website in mijn taal, persoonlijk maken bleek veel lastiger dan ik had gehad. Er was niet meer nodig dan een goed gesprek met Annemarie. Zij pikte uit mijn woorden de zinnen die nodig waren in de taal van mijn klanten. Jij zegt het en zij schrijft. Met andere woorden, Annemarie; ‘Schrijf ’s up’. Een heel dankbare klant,

Petra Meijer

Missionlinq

Annemarie kwam als geroepen op mijn pad. Als een druk zelfstandig ondernemer had ik geen tijd meer voor het beheren van mijn website en het schrijven van nieuwsbrieven.

Ik beveel Annemarie aan als een gedreven communicatieassistent die met je meedenkt en een deel van je taken kan overnemen, zodat je jezelf op je vak kunt concentreren.

Lusine Grigoryan

Studio LUSIN

Ik kan zelf prima een tekst schrijven voor mijn website, net zoals iedereen was ik hier stellig van overtuigd! Avonden en avonden, geschreven en geschreven, maar wat nou echt in mijn hoofd zat kwam niet goed op papier.

Via een vriendin kwam ik in contact met Annemarie, gelijk bij het eerste contact begreep zij wat ik bedoelde; waar ik naar toe wilde, wat ik uit wilde stralen en wat voor gevoel ik wilde overbrengen met mijn tekst en bedrijf. Een paar dagen later zat ze met haar laptop bij mij aan de keukentafel, zij typte, ik vertelde wat ik wilde.

Annelies Nijboer

Passie Makelaardij

Voor wie niet?

Startende ondernemers, twijfelende ondernemers, zoekende ondernemers. 

Als jij voldoet aan één van deze categorieën, dan kan ik je niet helpen. Ik zoek namelijk ondernemers die bereid zijn te investeren in een tekstschrijver. Die begrijpen dat het hen veel tijd en energie bespaart door dit door mij te laten doen. En die weten wat ze willen, maar er zelf niet mee bezig kunnen of willen zijn. 

Hetzelfde geldt voor social media. Wil je veel posts voor weinig geld? Nope, can’t do. Als ik voor jou aan de slag ga met je kanalen, dan stop ik daar mijn ziel en zaligheid in. En daar vraag ik dan ook een eerlijke vergoeding voor.  

Branches waar ik feeling mee heb en blij van word? Food, Design, Styling, Fotografie, Retail.

Meer over mij lees je hier.

Liever eerst zelf proberen?

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!