NIEUW AANBOD, NIEUWE WEBSITE!

Yes, mijn lieve, zelfbewuste, spirituele powervrouw!
Deze website gaat volledig op de kop en daarom kom je ook uit op deze, soort van, coming soon page. Want in plaats van een simpel ‘dan en dan gaat de site live’, geef ik je wel wat basisinfo. Vind ik zelf ook altijd fijn.

 Dus scroll vooral lekker verder! ⤵️

Het is de bedoeling dat de nieuwe site rond november live gaat, maar je weet: bij de loodgieter lekt het het hardst. 😉

Mijn aanbod

Deel ik hier al wel vast met je. Dan weet je ook meteen waar je aan toe bent. As we speak ben ik bezig met het schrijven van de inhoud van de pagina’s.

Denk jij nou: “Hartstikke fijn Annemarie, maar ik wil nú iets van je”, dan ben ik uiteraard gewoon bereikbaar. 

Onderaan deze pagina lees je hoe je mij kunt bereiken.  

Gratis Contentgids

In deze superdikke contentgids krijg jij 36 tips om EASY PEASY content te schrijven! Hiermee kun je gewoon 12 weken vooruit… Echt, je hoeft alleen maar te schrijven.

Schrijfcoaching

Je kiest ervoor om 3 of 6 maanden intensief met mij aan het werk te gaan. We focussen wekelijks op jouw content, met een plan van aanpak of course.

Uitbesteden social media

Dit is serieus het beste wat je kunt doen. Geen tijd meer kwijt aan bedenken en plaatsen, geen frustratie en druk omdat je ‘moet’. Mijn team roggelt het!

Is dat dan alles?

Ja, zo goed als. Geen ruis van teveel aanbod (ja, dat kan), maar duidelijkheid.

Het is namelijk mijn missie om ondernemende powervrouwen naar een next level te tillen met hun content. En dat kan alleen als er duidelijkheid is in wat ik doe.

Er komt per kwartaal een masterclass Content maken, waaraan maar een aantal mensen kunnen meedoen. Super exclusief. En ontzettend waardevol (aldus mijn cliëntèle).

Voel jij je nou ontzettend aangetrokken tot dit lieve koppie?

(alsof het een datingsite is…)

Maar serieus, wil je nou eerst weten met wie je te doen hebt en wat je ervoor krijgt, let me know.

Ik weet met wie ik wil werken: ondernemende vrouwen die al een paar jaar bezig zijn, weten dat ze kneitergoede content nodig hebben voor hun business én die weten dat social media erbij hoort. Dat het geen ‘randzaak’ is, maar gewoon serieuze business.

Powervrouwen die op een missie zijn. Die zelfbewust zijn. Die spiritueel zijn. De geloven in de wet van aantrekking en manifesteren. De weten wat ze nodig hebben en die bovenal niet bang zijn te investeren.

Ben jij deze vrouw, ken jij deze vrouw?

Plan dan een content call en we’ll see if we’ll match! ⚡️ 

Zie jij het helemaal zitten om nu al samen te werken?

Dan ben ik jouw grootste fan! Wacht dan ook geen minuut langer en bel of app mij NU op 0525 220 005. DM’en op Insta of LinkedIn mag natuurlijk ook, al zie ik die minder snel. #vrijleven

Heb je nou een grotere of andere vraag, mail me dan even op hallo@schrijfesup.nl.

Ik proost alvast op mijn nieuwe site!

En onze toekomste samenwerking, of course. Cheers!