Mijn aanbod voor jou

Online trainig 

Ben je op zoek naar een basistraining waarmee je makkelijk berichten voor social media leert schrijven? Dan is de 7-daagse online training Schrijven voor social media voor jou.

Zoek je verdieping in social media en storytelling? Waarbij je alle ins en outs leert, zodat je zonder moeite weet wat je moet doen? Start dan met Klanten uit social media

Storytelling

Een verhaal vertellen. Jouw verhaal vertellen. Je passie. Je waarom. Dat is wat mijn passie is. 

Je bent met een reden gaan ondernemen, toch? Dan wil je toch ook dat dat vertelt wordt? De meeste ondernemers beseffen nog niet zo dat hun verhaal uniek is en dat het er toe doet. Vertel je verhaal en laat anderen lezen wat jou drijft om te doen waar je zo gelukkig van wordt!

Ik schrijf het dan voor je op. 

VIP-pakket Social story

Als ik dan toch bezig ben om jouw teksten te schrijven, laat me er dan meteen onderwerpen voor social media uithalen… 

Ik heb ze al in mijn hoofd wanneer jij mij jouw verhaal vertelt tijdens onze kennismaking, dus voor mij is het een makkie. 

Waarom zou jij dan nog weer tijd en moeite in het bedenken van onderwerpen gaan stoppen? Time is money, after all…

Social media uitbesteden

Hoe vaak post jij een bericht? Eén keer per week, twee keer? En houd je dat consequent vol? Wil je zichtbaar zijn voor je klanten?

Social media is een platform waar ook ondernemers niet meer zonder kunnen. Als jij wilt dat je klanten jou vinden, moet je ervoor zorgen dat je vindbaar bent. Ook online. Het draait niet meer om koude acquisitie, maar om waardevolle informatie. Welke meerwaarde deel jij?

Naast het meedenken in onderwerpen voor posts, neem ik ook het beheer van jouw kanalen over. Jij kunt je hierdoor bezighouden met wat jij leuk vindt.