fbpx

Mijn aanbod voor jou

Social media strategie

Strategie is een duur woord voor plan. Om het lekker Hollands te houden: het is eigenlijk gewoon een plan van aanpak.

Een strategie is wel heel erg handig. Je hebt er namelijk een leidraad mee over hoe je alles wat bij social media komt kijken aan gaat pakken. Eerst gaan we kijken naar je doelgroep: wie is je ideale klant en op welke content zit hij/zij op te wachten? Daarna stel je je doelen vast en welke reis jouw klant aflegt. 

Ook komt er nog een stukje planning aan te pas en voila, je kunt aan de slag!

Social media teksten

Schrijven is blijven! 

Met een goede tekst spreek je niet alleen je huidige klanten aan, maar ook potentiële nieuwe klanten. 

Vind jij het, net als zoveel ondernemers met jou, ook zo moeilijk om je woorden goed op papier te krijgen? Laat mij je hier dan bij helpen. 

Door mij je teksten te laten schrijven weet je zeker dat jij er niet te lang mee bezig hoeft te zijn en kun jij je bezig houden met datgene wat je het allerliefste doet: ondernemen. 

 

Social media uitbesteden

Hoe vaak post jij een bericht? Eén keer per week, twee keer? En houd je dat consequent vol? Wil je zichtbaar zijn voor je klanten?

Social media is een medium waar ook ondernemers niet meer zonder kunnen. Als jij wilt dat je klanten jou vinden, moet je ervoor zorgen dat je vindbaar bent. Ook online. Het draait niet meer om koude acquisitie, maar om waardevolle informatie. Welke meerwaarde deel jij? 

Naast het meedenken in onderwerpen voor posts, neem ik ook het beheer van jouw kanalen over. Jij kunt je hierdoor bezighouden met wat jij leuk vindt.

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!