Content is fun!

Oké. Je weet dat je een paar keer per week wat content moet laten zien. En je weet ook dat je een beetje over jezelf moet delen, een beetje over je business en een beetje over je klanten. Maar hoé dan?

Hoe maak je nou de content die jouw klant leuk vindt? Waar houd je rekening mee en wat deel je? Want er is zóveel mogelijk…

Klopt, er is inderdaad heel veel mogelijk met je content. Een post, blog, nieuwsbrief. Tekst, video, infographic. The choice is yours. Gelukkig help ik je op weg met het bedenken wat nou het beste bij jouw klant én bij jou past. Want uiteindelijk moet het zo zijn dat jij jouw verhaal kunt delen in je content, maar dat het meteen je klanten triggert en aanzet tot actie.

Daarom heb ik deze toffe social contentpakketten ontwikkelt. Elke maand krijg jij jouw berichten kant en klaar aangeleverd, jij hoeft ze alleen maar online te zetten. Geen gedoe meer met onderwerpen bedenken, geen frustratie over de invulling. Heerlijk toch?

Wat levert het je op?

R

Eenheid in je content

R

Consequent zichtbaar

R

Tijd voor leuke dingen!

Je kiest het contentpakket dat bij jouw wensen past.

Elk bericht wordt volledig aangeleverd: tekst, foto/infographic/template, video, eventuele hashtags. Je krijgt het in een kant en klaar pakketje toegezonden, met een handig overzicht wat je wanneer moet plaatsen.

Zie je het al voor je? Jij bent lekker bezig met jouw dingetjes en ik zorg voor jouw content! Heerlijk, al die tijd die je overhoudt!

Samen

We doen het samen. Dat is wat ik je op het hart wil drukken. Ja, ik neem het creatieve proces voor mijn rekening, maar jij bent degene die de eindregie houdt. 

We overleggen namelijk elke maand over de content, ik maak het je alleen een stuk makkelijker door in jouw plaats te denken en te creëren. Kun jij je bezig houden met belangrijke zaken.

Fijn toch?

Weet je genoeg?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.