Kicking Contentpakket

Voor ondernemers die tijd willen besparen.

Wil jij liever van je wijntje genieten dan bezig te zijn met dat gemartel van posts bedenken?

Snap ik helemaal. Gelukkig heb ik binnen no-time tekst op papier staat. Wat jij online vertelt moet aansluiten bij wat je wilt dat je bedrijf uitstraalt. Dat doe je door één lijn te trekken in zowel je website- als je social media content.

Als je mij inschakelt om je content te schrijven, dan is dat niet alleen maar een websitetekst. Zoals ik al vertelde op deze pagina, kun je de content die ik voor je schrijf ook op social media gebruiken. Je mag het letterlijk kopiëren, want het zijn uiteindelijk jouw woorden. Gebruik je tekst ook zeker als inspiratie voor onderwerpen! Hoe makkelijk wil je het hebben?

Jij hebt straks:

Social media posts die aansluiten bij wat jij wilt uitdragen

Eenheid in jouw online content

Inspiratie en ideeën om in vervolg zelf onderwerpen te bedenken

Voor ondernemers die hun tekst door mij willen laten schrijven heb ik een speciaal online contentpakket samengesteld. Want in plaats van dat jij op zoek moet naar die stukjes voor je kanalen, kun je dat natuurlijk ook heel goed door mij laten doen. Ik weet namelijk in het eerste gesprek al wat voor onderwerpen jij kunt gaan gebruiken.

Nee ik ben niet arrogant, dat is een dingetje van mij. Als jij mij namelijk vertelt over jouw bedrijf, dan heb je het vaak over zaken waarover je gemakkelijk een post kan schrijven. Alleen zie je dat zelf niet. Dat is niet erg, want ik zie het wel. En geloof me, je bent er niet de enige in.

Dus om jezelf een hoop gezoek en gekraak te voorkomen, doe je er slim aan om dat meteen door mij te laten doen. Ik schrijf je tekst toch al, dus waarom niet?

 

Jouw investering:

Pluspakket

1.500/ex btw
  • Webtekst 3 – 5 pagina’s
  • ca. 12 – 16 berichten incl. opmaak
  • 2 bonusberichten
  • Tips voor opmaak
  • Tips voor plaatsen

Extra Pakket

Vanaf €1.700/ex btw
  • Webtekst meer dan 5 pagina’s
  • ca. 20 – 24 berichten incl. opmaak
  • 2 bonusberichten
  • Tips voor opmaak
  • Tips voor plaatsen

Mooie woorden

Annemarie heeft een gloednieuwe ‘over mij’ pagina geschreven voor mijn website. Mijn persoonlijkheid komt echt heel goed naar voren en ik merk niet eens dat iemand anders het heeft geschreven.

Op basis van een gezellig gesprek heeft Annemarie de belangrijkste dingen in de tekst verwerkt en ook nog een aantal posts voor social media geschreven! Alles werd snel en zorgvuldig aangeleverd, ik ben erg tevreden! 

Nadine van Spanje

New Fotografie

Bonus: mijn passie voor verhalen

En dan vooral die van anderen. Ik ben erachter gekomen dat ik zo graag die verhalen vertel, omdat ik iedereen een stem wil geven. 

Vroeger had ik die niet. Mijn mening deed er niet toe, wat ik te vertellen had was niet belangrijk. Nu schreeuw ik het van de daken! Iedereen mag weten wie ik ben en wat mijn levensverhaal is. Want dat is uiteindelijk wat mij gevormd heeft en nog steeds vormt. 

Mijn schrijftalent komt natuurlijk mooi van pas bij het opschrijven van die prachtige unieke verhalen. Schrijven zoals jij het uitspreekt. Zodat je klanten precies begrijpen dat je het tegen hen hebt. 

Dat is het allergaafste wat er is. 

Weet je genoeg?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.