06 304 21 773 hallo@schrijfesup.nl

Mooie woorden

Annemarie kwam als geroepen op mijn pad. Als een druk zelfstandig ondernemer had ik geen tijd meer voor het beheren van mijn website en het schrijven van nieuwsbrieven. Ik beveel Annemarie aan als een gedreven communicatieassistent die met je meedenkt en een deel van je taken kan overnemen, zodat je jezelf op je vak kunt concentreren.

Lusine Grigoryan

Studio LUSIN

Opdracht

augustus 2018

Lusine kende ik al op privégebied en toen ik voor een training een interview moest houden met een succesvolle ondernemer uit de regio, kwam zij als eerste in mij op. We raakten in gesprek en er kwam naar voren dat ik haar eigenlijk wel van dienst kon zijn.

In het begin van mijn ondernemerschap maakte ik websites en die van Studio LUSIN was aan vervanging toe. Zodoende had ik mijn eerste opdracht binnen.

Inmiddels hebben we er een leuke samenwerking aan overgehouden, zo heeft Lusine mij geholpen met de rebranding van mijn bedrijf.

Annemarie heeft eind 2018 voor onze stichting, Stichting Instandhouding Historische Kleding Hattem, een website gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de website. Het grote voordeel van de website in WordPress is dat we er zelf aanpassingen op kunnen maken. Annemarie heeft uitleg gegeven hoe we dat moeten doen en we kunnen haar nog steeds benaderen voor advies en tips. De samenwerking met Annemarie is heel prettig verlopen.

 

Marry Bruins

voorzitter, Stichting Instandhouding Historische Kleding

Opdracht

oktober 2018

In de begintijd van mijn ondernemerschap maakte ik websites voor ondernemers, en in dit geval een stichting.

De naam van de Stichting Instandhouding Historische Kleding zegt eigenlijk al wat ze hier doen: het instandhouden van historische kleding uit de periodes tussen 1200 en 1950.

Geschiedenis is een hobby van me en daarom was ik erg enthousiast om de stichting te helpen. Ik heb niet alleen de site gemaakt, maar ook samen met Marry de teksten geschreven. Een hele leuke klus om te doen.

Na maanden van teksten schrijven kwam ik er maar niet uit. Welke woorden vatten mijn dienst, mijn persoon, mijn missie? Mijn website in mijn taal, persoonlijk maken bleek veel lastiger dan ik had gehad. Er was niet meer nodig dan een goed gesprek met Annemarie. Zij pikte uit mijn woorden de zinnen die nodig waren in de taal van mijn klanten. Jij zegt het en zij schrijft. Met andere woorden, Annemarie; ‘Schrijf ’s up’.

Een heel dankbare klant,

Petra Meijer

Missionlinq

Opdracht

april 2019

Petra heeft mij ingeschakeld toen zij bezig moest met de tekst voor haar website. Ze had inmiddels drie bestanden met wat ze wilde zeggen, alleen was het overzicht en de juiste manier van plaatsen even weg.

Eerst heb ik Petra haar verhaal laten doen en ben ik met haar mee gaan typen. Daarna ben ik als een soort scan door haar oude content heengegaan en heb ik gekeken wat overeenkwam met wat ze mij had verteld.

Door een juiste mix van oud en nieuw te maken, stonden er na een uur nieuwe teksten.

“Je hebt gewonnen!”

Dit mailtje kreeg ik van Annemarie. Als startende en soms nog zoekende, creatieve ondernemer, kan ik wel wat hulp gebruiken bij het delen van mijn content. Ik was vooral benieuwd naar nieuwe mogelijkheden rondom social media en wilde graag weten hoe ik mijn bereik kon vergroten en verbreden. Met behulp van een checklist spraken we over de mogelijkheden die er zijn en hier heb ik een paar concrete actiepunten uit kunnen halen. Annemarie is een open, gezellige en vlotte meid bij wie je je snel op je gemak voelt. Dankjewel!

 

Marjanne Bruins

Marjanne Maakt

Winactie

september 2019

In verband met mijn éénjarige ondernemersjubileum op 1 augustus organiseerde ik een winactie: een gratis inspiratiesessie. Marjanne was hiervan de winnaar.

Aan de hand van een checklist hebben we gekeken waar ze op dat moment stond en wat er nog mogelijk was qua online aanwezigheid. 

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!