Mooie woorden

Annemarie heeft een gloednieuwe ‘over mij’ pagina geschreven voor mijn webiste. Mijn persoonlijkheid komt echt heel goed naar voren en ik merk niet eens dat iemand anders het heeft geschreven.

Op basis van een gezellig gesprek heeft Annemarie de belangrijkste dingen in de tekst verwerkt en ook nog een aantal posts voor social media geschreven! Alles werd snel en zorgvuldig aangeleverd, ik ben erg tevreden! 

Nadine van Spanje

New Fotografie

Opdracht

oktober 2020

Nadine nam eind juli contact op omdat ze de ‘over mij’ pagina op haar website graag herschreven wilde hebben. Het was een nog te algemeen praatje en dat kon een stuk persoonlijker. En of ik er ook meteen wat stukjes voor social media uit kon halen. Maar natuurlijk! 😉

Nadine had al aangegeven dat de opdracht na het afronden van een coachtraject zou starten en dat werd begin oktober. Tijdens een gezellige afspraak samen heb ik dat wat Nadine vertelde naar papier vertaald. 

Samenwerken aan de zichtbaarheid van je bedrijf, dat hebben wij met Annemarie gedaan. De werking en structuur van LinkedIn en het werken met LinkedIn is door Annemarie in een duidelijk plan beschreven en geïntroduceerd. Daar waar nodig voorziet Annemarie ons van inhoudelijk commentaar op de geplaatste berichten.

Inmiddels zien wij de resultaten in het aantal toegenomen contacten en reacties op onze berichten.

Wilt u ook werken aan de performance van uw bedrijf op LinkedIn, neem dan zeker contact op met Annemarie Deloo van Schrijf ‘s up

Dries Huisman

Commercieel manager, Grafisch Bedrijf Bokhorst

Opdracht

juni 2020

Ik heb Dries leren kennen via BNI De Wilde Baars in Elburg. Hij had mij begin dit jaar al eens benaderd over een korte LinkedIn-training, maar door de corona-uitbraak kwam dat in de koelkast te staan. 

In juni werd het plan weer opgepakt en mocht ik voor Grafisch Bedrijf Bokhorst een plan van aanpak schrijven, hier uitleg over geven en meteen een hands-on -mini LinkedIn-training verzorgen. 

Bij vragen over de posts of wanneer er advies nodig is, neemt Dries contact met me op en sta ik hem graag te woord. 

We zijn normaal niet zo moeilijk met woorden, maar het schrijven van de tekst voor onze website was even wat anders en daar zijn we te lang zelf mee bezig geweest. We hebben Annemarie ingeschakeld en zij heeft ons hier op snelle wijze mee geholpen. Ze heeft ons verhaal aangehoord, dacht mee in wat wel en niet kon en heeft uiteindelijk mooie teksten gemaakt. Doordat Annemarie zich goed in onze doelgroep kon verplaatsen, zegt de tekst wat onze klanten denken.

Annemarie helpt ons nu ook met het redigeren/herschrijven van de casestudies die op onze site staan. Met haar expertise zijn wij goed geholpen. Dankjewel!

Gerben Wessels

Mede-eigenaar, Andere Tijden Agrarisch Vastgoed

Opdracht

januari 2020

Gerben nam eind december contact met mij op met de vraag of ik Erwin en hem kon helpen met het (her)schrijven van hun websitetekst.

Tijdens het eerste gesprek kreeg ik al zoveel informatie dat ik een basistekst kon neerzetten. In het volgende gesprek, waar Erwin ook bij aansloot, heb ik de puntjes op de i gezet en de tekst verder uitgewerkt. Na een paar aanpassingen stond de tekst als een huis.

Gerben en Erwin vervullen met hun diensten een bijzonder lastige taak voor boeren die daar zelf niet meer in staat toe zijn. Ik ben zelf kleindochter van twee boeren en kon mij daarom goed in hun doelgroep verplaatsen. Sowieso draag ik hun missie een warm hart toe. 

Nu help ik de heren nog door casestudies te redigeren of herschrijven.

Ik heb Annemarie leren kennen als een spontane, creatieve geest die goed in staat is te luisteren en vragen te stellen om achter het verhaal van de gebruikte woorden te komen.

Annemarie heeft ons geholpen met onze nieuwe website. Hiervoor nam ze interviews af met alle medewerkers en heeft ze alle teksten geschreven: Spot on!

We zijn nog steeds erg blij met het resultaat en zouden Annemarie zeker aanbevelen!

Chris van Beem

ATZO Projects - Creatieve bouwers

Opdracht

November 2019

Chris nam naar aanleiding van een post van mij op LinkedIn contact met me op. Hij was voor zijn bedrijf ATZO Projects opzoek naar een tekstschrijver die de teksten voor de nieuwe website kon schrijven. 

Chris is zelf een creatieve geest en wist heel goed hoe hij de teksten geschreven wilde hebben. Met mijn advies en schrijfstijl erbij zijn er krachtige teksten neergezet.

Het was leuk om zijn medewerkers te interviewen! De één was spraakzamer dan de ander, maar ik ben tevreden met het resultaat. 

Ik kan zelf prima een tekst schrijven voor mijn website, net zoals iedereen was ik hier stellig van overtuigd! Avonden en avonden, geschreven en geschreven, maar wat nou echt in mijn hoofd zat kwam niet goed op papier.

Via een vriendin kwam ik in contact met Annemarie, gelijk bij het eerste contact begreep zij wat ik bedoelde; waar ik naar toe wilde, wat ik uit wilde stralen en wat voor gevoel ik wilde overbrengen met mijn tekst en bedrijf. Een paar dagen later zat ze met haar laptop bij mij aan de keukentafel, zij typte, ik vertelde wat ik wilde.

Voor mijn gevoel een heel onsamenhangend verhaal, wat van links naar rechts schoot, maar ze vroeg door, ging de diepte in en uiteindelijk kwam de kern door haar goede vraagstelling naar boven. Een week later had ik een geweldige tekst in de mail, de woorden en haar manier van schrijven passen precies bij wat ik wil.

Ik ben haar enorm dankbaar! Zij pikte de juiste kernwoorden eruit in ons gesprek en op basis daarvan heeft zij precies omschreven wat al maanden in mijn hoofd zat. En naast een professional is ze ook nog een enorm warm en hartelijk persoon! Ik kan haar iedereen aanraden!

Annelies Nijboer

Passie Makelaardij

Opdracht

november 2019

Annelies nam eind oktober contact met mij op. Ze is voor zichzelf begonnen als makelaar en zocht voor haar website iemand die teksten kan schrijven. 

Via gezamenlijke vrienden had ze mijn naam doorgekregen en zodoende hebben we een afspraak gemaakt. Eerst ontspannen kennismaken bij Van der Valk in Zwolle en een week later zaten we bij haar thuis aan de keukentafel.

Terwijl Annelies haar verhaal deed, typte ik met haar mee. En hoewel ze zelf vond dat ze van de hak op de tak sprong, maakte dat voor mij niets uit. Want uiteindelijk komt er een structuur in het verhaal en zijn er mooie teksten uitgekomen!

“Je hebt gewonnen!”

Dit mailtje kreeg ik van Annemarie. Als startende en soms nog zoekende, creatieve ondernemer, kan ik wel wat hulp gebruiken bij het delen van mijn content. Ik was vooral benieuwd naar nieuwe mogelijkheden rondom social media en wilde graag weten hoe ik mijn bereik kon vergroten en verbreden. Met behulp van een checklist spraken we over de mogelijkheden die er zijn en hier heb ik een paar concrete actiepunten uit kunnen halen. Annemarie is een open, gezellige en vlotte meid bij wie je je snel op je gemak voelt. Dankjewel!

 

Marjanne Bruins

Marjanne Maakt

Winactie

september 2019

In verband met mijn éénjarige ondernemersjubileum op 1 augustus organiseerde ik een winactie: een gratis inspiratiesessie. Marjanne was hiervan de winnaar.

Aan de hand van een checklist hebben we gekeken waar ze op dat moment stond en wat er nog mogelijk was qua online aanwezigheid. 

Na maanden van teksten schrijven kwam ik er maar niet uit. Welke woorden vatten mijn dienst, mijn persoon, mijn missie? Mijn website in mijn taal, persoonlijk maken bleek veel lastiger dan ik had gehad. Er was niet meer nodig dan een goed gesprek met Annemarie. Zij pikte uit mijn woorden de zinnen die nodig waren in de taal van mijn klanten. Jij zegt het en zij schrijft. Met andere woorden, Annemarie; ‘Schrijf ’s up’.

Een heel dankbare klant,

Petra Meijer

Missionlinq

Opdracht

april 2019

Petra heeft mij ingeschakeld toen zij bezig moest met de tekst voor haar website. Ze had inmiddels drie bestanden met wat ze wilde zeggen, alleen was het overzicht en de juiste manier van plaatsen even weg.

Eerst heb ik Petra haar verhaal laten doen en ben ik met haar mee gaan typen. Daarna ben ik als een soort scan door haar oude content heengegaan en heb ik gekeken wat overeenkwam met wat ze mij had verteld.

Door een juiste mix van oud en nieuw te maken, stonden er na een uur nieuwe teksten.

Annemarie heeft eind 2018 voor onze stichting, Stichting Instandhouding Historische Kleding Hattem, een website gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de website. Het grote voordeel van de website in WordPress is dat we er zelf aanpassingen op kunnen maken. Annemarie heeft uitleg gegeven hoe we dat moeten doen en we kunnen haar nog steeds benaderen voor advies en tips. De samenwerking met Annemarie is heel prettig verlopen.

 

Marry Bruins

voorzitter, Stichting Instandhouding Historische Kleding

Opdracht

oktober 2018

In de begintijd van mijn ondernemerschap maakte ik websites voor ondernemers, en in dit geval een stichting.

De naam van de Stichting Instandhouding Historische Kleding zegt eigenlijk al wat ze hier doen: het instandhouden van historische kleding uit de periodes tussen 1200 en 1950.

Geschiedenis is een hobby van me en daarom was ik erg enthousiast om de stichting te helpen. Ik heb niet alleen de site gemaakt, maar ook samen met Marry de teksten geschreven. Een hele leuke klus om te doen.

Annemarie kwam als geroepen op mijn pad. Als een druk zelfstandig ondernemer had ik geen tijd meer voor het beheren van mijn website en het schrijven van nieuwsbrieven. Ik beveel Annemarie aan als een gedreven communicatieassistent die met je meedenkt en een deel van je taken kan overnemen, zodat je jezelf op je vak kunt concentreren.

Lusine Grigoryan

Studio LUSIN

Opdracht

augustus 2018

Lusine kende ik al op privégebied en toen ik voor een training een interview moest houden met een succesvolle ondernemer uit de regio, kwam zij als eerste in mij op. We raakten in gesprek en er kwam naar voren dat ik haar eigenlijk wel van dienst kon zijn.

In het begin van mijn ondernemerschap maakte ik websites en die van Studio LUSIN was aan vervanging toe. Zodoende had ik mijn eerste opdracht binnen.

Inmiddels hebben we er een leuke samenwerking aan overgehouden, zo heeft Lusine mij geholpen met de rebranding van mijn bedrijf.