fbpx

Online training Schrijven voor social media

Leuk dat je er bent!

 

Jij wilt dus ook dat jouw berichten eindelijk gaan doen wat ze moeten doen: klanten opleveren. En dat kan! Als het mij lukt, dan kun jij het ook. En weet je, schrijven kun je leren.

In deze training krijg je in zeven dagen alle tools, tips en trics om aan de slag te gaan met jouw content. Het is niet alleen maar berichten schrijven en dan houdt het op. Nee, je gaat je echt verdiepen in wat er allemaal bij komt kijken. Want als je dat weet, dan schrijf je namelijk áltijd een goede post!

 

Hoe gaat het te werk? 

Wanneer jij de online training Schrijven voor social media koopt, weet jij na afloop wat je moet doen om een knallerpost te schrijven. Waaruit je ook daadwerkelijk klanten haalt. Dat klinkt goed toch?

Zodra je betaling binnen is krijg je de eerste van een reeks mails en je gaat ook meteen lekker aan de slag. Pak ‘t maar bij de ballen! 

In elke mail vind je de link naar het werkboek waarin je gaat werken. Je kunt het uitprinten, maar als je dat liever niet doet dan kun je ook gewoon in een notitieboek werken. Ik adviseer je wel om lekker te schrijven, want dan neem je alles veel beter in je op. Lees je antwoord ook altijd even na en verbeter als het toch anders moet. 

De reeks bestaat uit zeven mails en je ontvangt er elke dag één. Het kost je ongeveer een half uur van je tijd om de stof door te lezen en de opdrachten te maken. Dat valt mee, toch?

En als dag zeven is aangebroken hoop ik dat jij alle informatie hebt gehad om lekker te knallen! 

De investering


Elke dag een half uur van je tijd om de opdrachten uit te voeren en € 67.

Tenzij je geluk hebt en gebruik maakt van de Earlybirdkorting, want dan betaal je maar € 47!

 

Dat is toch echt een schijntje voor alle informatie die je van mij krijgt! Als je dat laat liggen, dan wil je volgens mij niet aan je berichten werken hoor.

Ik heb deze training al een aantal keer in een live workshop gegeven, ik weet dus wat ik weggeef en vooral wat jij ervoor terugkrijgt.

Hieronder zie je de reacties van een aantal van de deelnemers.

Dank Annemarie, je hebt het vuurtje in mij aangewakkerd. Ik wist allang dat ik meer moest doen met social media, maar nu ben ik er ook echt mee bezig. 

Jantina

Stem- en presentatiecoach

Bedankt voor deze training, het was lekker hands-on. Ik kan de training van harte aanbevelen aan iedereen die zich meer wil laten zien op social media.

Hendri

ICT Projectleider, coach en consultant

Bedankt voor deze leerzame ochtend! Ik heb veel nuttige informatie gekregen en. Nooit geweten dat ik een eigen QR-code had. 😉

Bianca

Interieurontwerpster

Dankjewel voor een leerzame ochtend. Ik wist dat ik er mee aan de slag moest, maar dat gaat zo helemaal lukken! Ik raad deze training zeker aan!

Mariska

Budgetcoach

Alles online

Je hoeft nergens naartoe, je kunt lekker achter je laptop of pc plaatsnemen. Helemaal nu is dat natuurlijk het grootste voordeel. 😉

Je krijgt alles van mij toegestuurd, het enige wat je nodig hebt zijn een printer en pen. Of een notitieboek. That’s it.

Advies: plan dat half uur wel in je agenda, zodat je er ook serieus mee bezig kunt. Het is zonde als je jouw investering nu weggooit. 

Is het mijn investering waard?

De enige die dat kan bepalen ben jijzelf. Vertrouw op je gevoel, dat doe ik zelf ook. Maar zeg nou zelf, wat is nou € 67 – of 27! – als je er een betaalde klant uithaalt? Dan heb je je geld toch zo weer terugverdiend?

Je bent er uiteraard helemaal vrij in wat je beslist, maar ik kan je wel zeggen dat je er wat aan hebt. Ik heb deze training al een aantal keer in een live workshop gegeven en de deelnemers vonden dat ook. 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?

Als alles goed gaat dan starten we op 6 april. Na deze datum is de training op elk moment te volgen.

Hoelang duurt de training?

De training duurt zeven dagen. Je krijgt elke dag een mail met daarin een link naar het werkboek. Dus na een week ben jij er helemaal klaar voor en kun je gaan knallen met je berichten!

Hoeveel tijd kost het mij?

Je investeert dagelijks ongeveer een half uur van je tijd.

Moet ik er iets voor aanschaffen?

Nee hoor. Je kunt de werkboeken printen, maar als je geen printer hebt (of dat gewoon niet wilt) dan kun je je antwoorden ook in een notitieboek opschrijven. Ik adviseer je wel dit te doen, want dan neem je wat je schrijft veel beter in je op. 

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!