fbpx

Over Annemarie

Sinds 1 augustus 2018 ben ik ondernemer en begonnen als virtual assistant met diverse diensten, waaronder tekstschrijven, social media beheer, webdesign en office management. Toch voelde ik dat ik met zoveel diensten niet mijn beste product kon leveren aan mijn klanten. In januari 2019 heb ik een business coach in de arm genomen en zij heeft mij geholpen bij het helder krijgen van wat ik nou écht het allerliefste doe: schrijven.

En dit doe ik al van jongs af aan. Vroeger schreef ik mijn opstellen en boekverslagen met de hand, omdat ik het leuk vond. Ik maakte dikke letters door twee keer over de tekst heen te schrijven en schreef cursief als het sierlijk moest. Toen het liefst met paars, want ik hou van kleur (nog steeds).

Tijdens het traject met de coach heb ik besloten mijn diensten als VA te stoppen en alleen door te gaan met tekstschrijven en social media management. Dat laatste blijf ik leuk vinden en er is telkens wel weer iets nieuws over te leren. Ik ben er ook wel een beetje mee opgegroeid, ik was een jaar of 15 toen het zijn opmars maakte. Ik heb mij alles eigen gemaakt en om mijn klanten optimaal te kunnen bedienen blijf ik trainingen en cursussen volgen.

Schrijf ’s up – content creatie voor ondernemers op en rond de Veluwe

Op 1 juli 2019 s mijn nieuwe bedrijf Schrijf ’s up live gegaan en ga ik verder als tekstschrijven voor ondernemers op en rond de Veluwe. Waarom deze doelgroep? De Veluwe, en dan voornamelijk Elburg, is mijn thuis, ik ken de mensen en spreek de taal. Daarnaast hebben de mensen hier een mentaliteit van niet lullen maar werken. Hoewel ze dan wel weer kunnen praten als Brugman.

Ik schrijf websiteteksten, blogs, nieuwsbrieven en social media posts. Eén van mijn sterkste punten is dat ik meteen de connectie zie tussen de tekst en via welk medium het geuit kan worden. Mijn creatieve geest komt op deze manier helemaal tot zijn recht.

Het schrijven van social media berichten gaat natuurlijk hand in hand met het beheren van de kanalen, ook iets waar men hier niet zoveel tijd aan kwijt wil zijn.

Ik werk nauw samen met grafisch ontwerper en fotografe Lusine Grigoryan van Studio LUSIN uit Elburg. We zitten zelfs tegenover elkaar op kantoor. 
Lusine kan ook voor jou van betekenis zijn wanneer je op zoekt bent naar nieuwe (bedrijfs)foto’s of als je toe bent aan een nieuwe huisstijl (zoals ik!). 

Lees hier wat anderen over mij zeggen

Nog wat meer over mij:

Ik kom oorspronkelijk uit ’t Loo Oldebroek, maar woon inmiddels bijna tien jaar in het prachtige Elburg. In 2015 zijn mijn man en ik trotse ouders geworden van een dochter.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met familie en vrienden en door te koken. Ook het opeten van de gerechten vind ik erg leuk. Om dat een beetje binnen de perken te houden, sport ik twee tot drie keer per week in de vorm van bootcamp en wandelen. Daarnaast heb ik een liefde voor schoenen en tassen, wat betekent dat ik extra hard moet werken.

Humor, gezelligheid en ontspanning zijn voor mij belangrijke kernwaarden en deze probeer ik zo goed als het kan hoog te houden.

 

Nu hoor ik natuurlijk graag wat meer over jou. Zullen we eens een bakkie doen? Ik heb nu een echt kantoor, mét cappuccino. Ik zie je wel verschijnen.

Met deze tips schrijf jij in een handomdraai social media berichten!

Vind jij het, net als zoveel ondernemers, erg lastig om een goed bericht voor social media te schrijven? Dan heb ik voor jou een hele handige checklist! 

Gelukt!

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!