fbpx

Waarom zou je jouw teksten door mij laten schrijven?

Waar zal ik eens beginnen…
Grapje, het is natuurlijk helemaal aan jou om dit te beslissen.

En waarschijnlijk kun je zelf best een aardig woordje schrijven. Maar toch… Het lukt je maar niet om consequent berichten te schrijven én te plaatsen. En waar vind je altijd de inspiratie voor onderwerpen vandaan?

Dan komt er ook nog weer een stukje conversie bij kijken. Hoe worden jouw volgers je klanten? Schrijf jij verleidelijk genoeg om hen te triggeren en contact met je op te nemen?

Oh, en heb je je doelgroep al wel duidelijk? Het is wel belangrijk dat je content op hen afgestemd is, maar ook dat jij je kennis en waarde met hen deelt. En een stukje persoonlijkheid natuurlijk.

Dit krijg je als je je teksten door mij laat schrijven:

Content die past bij jouw onderneming.

Consequente stroom aan berichten, voor betere online zichtbaarheid.

Meer tijd voor de zaken waar jij energie en inspiratie van krijgt.

Waarom bij mij?

Omdat ik jouw social media berichten in een handomdraai geschreven heb. En daarmee neem ik je veel werk uit handen.

Door met je mee te denken over de onderwerpen en invulling, kost het jou ook nog eens minder energie om daar over na te moeten denken.

Daarnaast komt mijn passie voor taal helemaal tot zijn recht wanneer ik aan het schrijven ben. Het allerliefst laat je mij mijn gang gaan, zodat ik teksten neerzet die precies laten zien wat jij wilt zeggen. Maar wel op een creatieve wijze, zodat het ook jouw klanten aanspreekt. 

Hoe gaat het te werk?

We maken eerst kennis met elkaar via een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. In dat gesprek krijg je van mij vragen over jezelf, je onderneming en wat je wilt met je teksten.

Het beste is om te werken met een social media strategie. In dit plan de campagne kijken onder andere naar je doelgroep, welke content zij nodig hebben, welke doelen je wilt stellen enz.

Ik maak graag een strategie voor je, tegen een redelijke vergoeding. Wil je toch liever alleen een contentplanning en geschreven teksten? Dan doen we dat.

Alles besproken? Dan kan de samenwerking van start gaan. Je krijgt netjes een overeenkomst, die we beiden ondertekenen.

Wat krijg je voor je investering?

 

  • Intakegesprek van 1,5 uur
  • Maandelijks overleg over content
  • Teksten die jouw verhaal vertellen
  • Teksten die jouw volgers blijven boeien
  • Structuur in je content
  • Onderwerpen die op jouw onderneming van toepassing zijn
  • Teksten per mail of via een gedeelde online opslag geleverd
  • Je zet de teksten zelf online

 

Jouw investering: € 219,- / maand (ex btw)

Social media strategie: € 119,- ex btw, eenmalig

 

Na maanden van teksten schrijven kwam ik er maar niet uit. Welke woorden vatten mijn dienst, mijn persoon, mijn missie? Mijn website in mijn taal, persoonlijk maken bleek veel lastiger dan ik had gehad. Er was niet meer nodig dan een goed gesprek met Annemarie. Zij pikte uit mijn woorden de zinnen die nodig waren in de taal van mijn klanten. Jij zegt het en zij schrijft. Met andere woorden, Annemarie; ‘Schrijf ’s up’.

Een heel dankbare klant,

Petra Meijer

Missionlinq

Annemarie kwam als geroepen op mijn pad. Als een druk zelfstandig ondernemer had ik geen tijd meer voor het beheren van mijn website en het schrijven van nieuwsbrieven. Ik beveel Annemarie aan als een gedreven communicatieassistent die met je meedenkt en een deel van je taken kan overnemen, zodat je jezelf op je vak kunt concentreren.

Lusine Grigoryan

Studio LUSIN

Bonus: mijn passie voor taal

Van jongs af aan ben ik al bezig met taal. In mijn loopbaan in het secretariële vak was ik al bezig om zakelijke taal, vakjargon, begrijpelijk te maken door het om te zetten in ‘Jip en Janneke’ taal, spreektaal. 

Mijn eigen creativiteit zorgt ervoor dat ik me kan verplaatsen in zowel mijn klant als de klant van mijn klant en zo precies de goede content kan maken. Ook het creatief meedenken in onderwerpen, ideëen en oplossingen is één van mijn sterke punten.

Weet je genoeg?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!