Waarom social media?

Hoe laat jij potentiële klanten zien wat je in huis hebt? Koude acquisitie werkt niet meer. Door online zichtbaar te zijn, weten de mensen jou te vinden.

Je bent online, en dan? Welke boodschap wil je uitdragen, wat wil je bereiken met social media? Waarom moet de klant bij jou zijn, wat maakt jou beter en bijzonderder dan een ander?

Allemaal zaken om over na te denken en dan komt er ook nog een stukje techniek om de hoek. Wat zijn de beste momenten om een bericht te plaatsen en hoe vaak doe je dat? Al deze zaken leg je vast in een social media strategie.

Als je strategie staat, kun je lekker gaan knallen. Schrijven en plaatsen maar!
Maar… wanneer maak je daar tijd voor? Even tussen de bedrijven door, ’s avonds na werktijd?

De grootste voordelen van je social media uitbesteden aan mij:

 

Een heldere strategie voor je social media kanalen

Consequente aanwezigheid voor een beter bereik

Alle randzaken rondom social media geregeld

De strategie

Na onze kennismaking, eventuele vervolgafspraak en jouw besluit om samen te werken, gaan we aan de slag met de strategie. Hierin heb jij ook wat huiswerk. Ik wil onder andere weten waar je onderneming voor staat en vanuit welke identiteit je content wilt maken, wie jouw doelgroep en ideale klant is en welke doelen je wilt stellen.

En zo zijn er nog een aantal vragen die beantwoord moeten worden, maar daar gaan we samen naar kijken. Nadat de strategie geschreven en goedgekeurd is, kunnen we aan de slag.

De mogelijkheden

Je hebt bij mij keuze uit drie pakketten: het basis-, plus-, en VIP-pakket. Wat je daarvoor krijgt zie je hieronder in het overzicht.

Kun je het al voor je zien? Een mooi gevuld kanaal, teksten die tot de verbeelding spreken en volgers die reageren op jouw bericht, die een afspraak met je willen maken. En jij, gelukkig met de tijd die je hebt om je aandacht aan die afspraken te besteden en tevreden met wat het uitbesteden van je social media je nu al oplevert.

Waar wacht je nog op…?!

Samen

We doen het samen. Dat is wat ik je op het hart wil drukken.
We zitten elke maand samen om de content te bepalen. We evalueren elk kwartaal samen om te kijken hoe het ervoor staat. We kijken samen of we de gestelde doelen gehaald hebben.

Jij houdt namelijk altijd de eindregie. Het zijn en blijven jouw kanalen, alleen maak ik het je wat makkelijker door de uitvoering voor mijn rekening te nemen en op een creatieve manier met je mee te denken over de invulling. 

Beeldcontent

Content bestaat uit meer dan alleen tekst. Natuurlijk is het meest voorkomend een foto bij je bericht, maar je kunt bijvoorbeeld ook een infographic of video delen. Zelf werk ik veel samen met Lusine Grigoryan van Studio LUSIN voor deze aanvullende content. Zij zorgt ervoor dat het aansluit bij wat jij online wilt delen. 

Weet je genoeg?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.