Kick it met je content! 

Jij wilt toch ook dat jouw klanten helemaal in vervoering raken van jouw content? Dat ze ademloos jouw verhaal lezen, maar vooral veel méér van je willen weten?

Door jouw eigen, unieke verhaal op te schrijven en om te zetten in asskicking content, waar je ook nog eens een echte en langdurige connectie mee maakt, creëer je pas een band met je volger. En als die band er eenmaal is, wordt je volger vanzelf een trouwe klant.

Daarom gebruik ik storytelling.
Jouw verhaal ook echt als verhaal naar buiten brengen. Door storytelling te gebruiken breng je beleving, je lezers worden helemaal meegenomen in het verhaal dat je schrijft. Het is nou eenmaal bewezen dat storytelling werkt om mensen aan je te binden en tja… als de experts het zeggen, wie ben ik dan om het tegen te spreken? En zeg nou zelf: het is toch ook veel leuker om een interessant verhaal te lezen dan saaie feiten?

Wat heb je nou nodig voor die kicking content?

Wat saaie feiten op een rij:

  • Natuurlijk je ideale klant
  • Een profiel (ook wel persona genoemd) van je ideale klant 
  • De reis die jouw ideale klant doorloopt 
  • Of course jouw eigen verhaal 
  • En een asskicking schrijver die jouw verhaal omzet in content. 

Als jij deze zaken voor elkaar hebt, dan kan jij gaan knallen met die kicking content! 

Ik geef jou: 

w

Content die multi-inzetbaar is én die je lezer boeit en in vervoering brengt.

w

Jouw verhaal geschreven in woorden die je lezers ook echt begrijpen. 

w

Een methode die werkt en waarmee je nieuwe klanten te makkelijk voor je wint.

Waarom nou bij mij?

Ik wil heel graag weten wie jij bent. Wat is nou jouw unieke verhaal? Waarvoor kom jij elke ochtend vol passie je bed uit? Waarom ben je ondernemer? Die vragen zijn de kern je verhaal. Jouw drijfveren zijn ook die van je klant en dat moet terugkomen in je kicking content! 

Je krijgt niet zomaar een stuk tekst…

No way! Met de tekst die ik voor je schrijf kun jij in ál je online communicatie laten zien wie JIJ bent en wat JOUW verhaal is. Natuurlijk vertel je over wat je doet voor je klanten en wat hen dat oplevert. Maar de echte connectie maak je met jouw eigen verhaal. De content die ik voor je maak heeft het allemaal en dat zet je in op je site en social media. 

Wat investeer je?

Storytelling is echt iets aparts. Het is niet even simpel wat woorden intikken en klaar. Om jouw verhaal zo goed mogelijk te kunnen brengen, zet ik mezelf in de schoenen van jouw klant. Ik stel vragen die jouw klant zou kunnen stellen. Daarnaast verplaats ik me in jou, want jouw passie moet zo goed mogelijk vertelt worden!

De tekst maken we samen. Het zijn letterlijk jouw woorden, alleen zet ik ze op papier. Maar dan op zo’n manier dat het een aantrekkelijke tekst is. Zo aantrekkelijk, dat je bijna zelf je eigen dienst zou afnemen.

De tekst kun je gebruiken op je site én je sociale kanalen. Je kunt er namelijk onderwerpen en hapklare brokjes uithalen voor een social media bericht. Heel veel makkelijker kan ik het je niet maken hoor!

Ik heb hieronder in een prijsoverzicht gezet wat jouw financiële investering is wanneer ik voor jou aan de slag ga.

Een aantal tevreden klanten:

We zijn normaal niet zo moeilijk met woorden, maar het schrijven van de tekst voor onze website was even wat anders en daar zijn we te lang zelf mee bezig geweest. We hebben Annemarie ingeschakeld en zij heeft ons hier op snelle wijze mee geholpen. Ze heeft ons verhaal aangehoord, dacht mee in wat wel en niet kon en heeft uiteindelijk mooie teksten gemaakt. Doordat Annemarie zich goed in onze doelgroep kon verplaatsen, zegt de tekst wat onze klanten denken.

Gerben Wessels

ATAV

Ik kan zelf prima een tekst schrijven voor mijn website, net zoals iedereen was ik hier stellig van overtuigd! Avonden en avonden, geschreven en geschreven, maar wat nou echt in mijn hoofd zat kwam niet goed op papier.

Via een vriendin kwam ik in contact met Annemarie, gelijk bij het eerste contact begreep zij wat ik bedoelde; waar ik naar toe wilde , wat ik uit wilde stralen en wat voor gevoel ik wilde overbrengen met mijn tekst en bedrijf. Een paar dagen later zat ze met haar laptop bij mij aan de keukentafel, zij typte, ik vertelde wat ik wilde.

Voor mijn gevoel een heel onsamenhangend verhaal, wat van links naar rechts schoot, maar ze vroeg door, ging de diepte in en uiteindelijk kwam de kern door haar goede vraagstelling naar boven. Een week later had ik een geweldige tekst in de mail, de woorden en haar manier van schrijven passen precies bij wat ik wil.

Ik ben haar enorm dankbaar! Zij pikte de juiste kernwoorden eruit in ons gesprek en op basis daarvan heeft zij precies omschreven wat al maanden in mijn hoofd zat. En naast een professional is ze ook nog een enorm warm en hartelijk persoon! Ik kan haar iedereen aanraden!

Annelies Nijboer

Passie Makelaardij

Ik heb Annemarie leren kennen als een spontane, creatieve geest die goed in staat is te luisteren en vragen te stellen om achter het verhaal van de gebruikte woorden te komen.

Annemarie heeft ons geholpen met onze nieuwe website. Hiervoor nam ze interviews af met alle medewerkers en heeft ze alle teksten geschreven: Spot on!

We zijn nog steeds erg blij met het resultaat en zouden Annemarie zeker aanbevelen!

Chris van Beem

ATZO Projects

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Hoe fijn is het dat ik uit je websitecontent meteen posts voor je social media haal? Onderwerp én tekst, jij hoeft alleen maar de afbeelding erbij te doen. En het te posten natuurlijk. Ik weet in ons eerste gesprek al waar jij over kunt gaan delen, dus het kost mij geen extra tijd. 

Als je helemaal uit je panty wil gaan dan ga je voor het Maandelijkse contentpakket voor je social media. Geen uren kwijt aan het bedenken en schrijven van posts. Geen onnodig tijdverlies. Maar gewoon content die raakt. Die JOUW unieke story vertelt, zonder zijn doel te verliezen.

Bonus: mijn passie voor verhalen

En dan vooral die van anderen. Ik ben erachter gekomen dat ik zo graag die verhalen vertel, omdat ik iedereen een stem wil geven. 

Vroeger had ik die niet. Mijn mening deed er niet toe, wat ik te vertellen had was niet belangrijk. Nu schreeuw ik het van de daken! Iedereen mag weten wie ik ben en wat mijn levensverhaal is. Want dat is uiteindelijk wat mij gevormd heeft en nog steeds vormt. 

Mijn schrijftalent komt natuurlijk mooi van pas bij het opschrijven van die prachtige unieke verhalen. Schrijven zoals jij het uitspreekt. Zodat je klanten precies begrijpen dat je het tegen hen hebt. 

Dat is het allergaafste wat er is. 

Weet je genoeg?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.