VIP-pakket: Social Story

Wat is jouw verhaal op social media?

Wat jij online vertelt moet aansluiten bij wat je wilt dat je bedrijf uitstraalt. Door hier één lijn in te trekken in zowel je websitetekst als wat je op social media vertelt, doe je dat ook.

Als je mij inschakelt om je websitetekst te schrijven, dan is dat niet alleen maar een websitetekst. Zoals ik al vertelde op deze pagina, kun je de tekst die ik voor je schrijf ook op social media gebruiken. Je mag het letterlijk kopiëren, want het zijn uiteindelijk jouw woorden. Gebruik je tekst ook zeker als inspiratie voor onderwerpen! Hoe makkelijk wil je het hebben?

Jij hebt straks:

Social media berichten die aansluiten bij wat jij wilt uitdragen

Eenheid in jouw online uitingen

Inspiratie en ideeën om in vervolg zelf onderwerpen te bedenken

Voor ondernemers die hun tekst door mij willen laten schrijven heb ik een speciaal VIP-pakket samengesteld. Want in plaats van dat jij op zoek moet naar die stukjes voor je kanalen, kun je dat natuurlijk ook heel goed door mij laten doen. Ik weet namelijk in het eerste gesprek al wat voor onderwerpen jij kunt gaan gebruiken.

Nee ik ben niet arrogant, dat is een dingetje van mij. Als jij mij namelijk vertelt over jouw bedrijf, dan heb je het vaak over zaken waarover je gemakkelijk een bericht kan schrijven. Alleen zie je dat zelf niet. Dat is niet erg, want ik zie het wel. En geloof me, je bent er niet de enige in.

Dus om jezelf een hoop gezoek en gekraak te voorkomen, doe je er slim aan om dat meteen door mij te laten doen. Ik schrijf je tekst toch al, dus waarom niet?

 

Jouw investering:

Social story plus

Webtekst + 18 berichten
1.500/ex btw
  • Webtekst 3 – 5 pagina’s
  • 16 berichten incl. opmaak
  • 2 bonusberichten
  • Tips voor opmaak
  • Tips voor plaatsen

Social story extra

Webtekst + 26 berichten
Vanaf €1.700/ex btw
  • Webtekst meer dan 5 pagina’s
  • 24 berichten incl. opmaak
  • 2 bonusberichten
  • Tips voor opmaak
  • Tips voor plaatsen

Klanten die tevreden zijn met hun tekst

We zijn normaal niet zo moeilijk met woorden, maar het schrijven van de tekst voor onze website was even wat anders en daar zijn we te lang zelf mee bezig geweest. We hebben Annemarie ingeschakeld en zij heeft ons hier op snelle wijze mee geholpen. Ze heeft ons verhaal aangehoord, dacht mee in wat wel en niet kon en heeft uiteindelijk mooie teksten gemaakt. Doordat Annemarie zich goed in onze doelgroep kon verplaatsen, zegt de tekst wat onze klanten denken.

Gerben Wessels

ATAV

Ik kan zelf prima een tekst schrijven voor mijn website, net zoals iedereen was ik hier stellig van overtuigd! Avonden en avonden, geschreven en geschreven, maar wat nou echt in mijn hoofd zat kwam niet goed op papier.

Via een vriendin kwam ik in contact met Annemarie, gelijk bij het eerste contact begreep zij wat ik bedoelde; waar ik naar toe wilde , wat ik uit wilde stralen en wat voor gevoel ik wilde overbrengen met mijn tekst en bedrijf. Een paar dagen later zat ze met haar laptop bij mij aan de keukentafel, zij typte, ik vertelde wat ik wilde.

Voor mijn gevoel een heel onsamenhangend verhaal, wat van links naar rechts schoot, maar ze vroeg door, ging de diepte in en uiteindelijk kwam de kern door haar goede vraagstelling naar boven. Een week later had ik een geweldige tekst in de mail, de woorden en haar manier van schrijven passen precies bij wat ik wil.

Ik ben haar enorm dankbaar! Zij pikte de juiste kernwoorden eruit in ons gesprek en op basis daarvan heeft zij precies omschreven wat al maanden in mijn hoofd zat. En naast een professional is ze ook nog een enorm warm en hartelijk persoon! Ik kan haar iedereen aanraden!

Annelies Nijboer

Passie Makelaardij

Na maanden van teksten schrijven kwam ik er maar niet uit. Welke woorden vatten mijn dienst, mijn persoon, mijn missie? Mijn website in mijn taal, persoonlijk maken bleek veel lastiger dan ik had gehad. Er was niet meer nodig dan een goed gesprek met Annemarie. Zij pikte uit mijn woorden de zinnen die nodig waren in de taal van mijn klanten. Jij zegt het en zij schrijft. Met andere woorden, Annemarie; ‘Schrijf ’s up’.

Een heel dankbare klant,

Petra Meijer

Missionlinq

Bonus: mijn passie voor taal

Van jongs af aan ben ik al bezig met taal. Opstellen schreef ik met de hand, omdat ik het leuk vond.

In mijn loopbaan in het secretariële vak was ik al bezig om zakelijke taal, vakjargon, begrijpelijk te maken door het om te zetten in ‘Jip en Janneke’ taal, spreektaal.

Wat ik belangrijk vind is het verhaal achter de ondernemer te vertellen op een manier die de lezer in vervoering brengt. Zodat die zichzelf als hoofdpersoon in de tekst ziet.

Mijn eigen creativiteit zorgt ervoor dat ik me kan verplaatsen in zowel mijn klant als de klant van mijn klant. Op die manier weet ik precies wat ik op moet schrijven.

Meer weten? Ik vertel het je graag tijdens een bak koffie. 

Weet je genoeg?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.