fbpx

Workshop: Schrijven voor social media

Schrijven voor social media. Niet voor iedereen even makkelijk.

Als ondernemer heb je met veel bijkomende zaken te maken. Eén ervan is social media. Je hebt één of meer kanalen, bent wel redelijk actief en je merkt dat mensen je weten te vinden. Toch ben je niet helemaal tevreden met wat erop staat.

De teksten lopen niet lekker of ze zeggen niet wat jij wilt dat ze zeggen. Dat heeft met meerdere zaken te maken. Heb je je doelgroep helder? Weet je wat hun pijn en verlangen is? Weet je waar ze op zitten te wachten?

Door hier actief over na te denken kun je al veel meer met je bericht. En dit leer je tijdens mijn workshop Schrijven voor social media. Het fijne is dat je er helemaal geen fortuin aan kwijt bent! Je betaalt maar € 67,- (ex. btw) voor een ticket! 

Wat je daarvoor terugkrijgt? Een ochtend boordevol informatie, wat je direct op je eigen sociale kanalen kunt toepassen en natuurlijk nieuwe contacten.

Je kunt kiezen uit meerdere data:

  • 31 januari
  • 7 februari
  • 14 februari (met een leuke Valentijnsverrassing)
  • 21 februari
  • 28 februari

Er is één voorwaarde: er moeten minimaal 5 deelnemers zijn om de workshop door te laten gaan.

De inhoud:

Tijdens deze workshop leer je hoe je een goede post schrijft voor social media en je doelgroep, op welke content jouw klant zit te wachten en hoe je voor je klant schrijft. 

Ik geef je tips hoe je een pakkende tekst schrijft en met behulp van een checklist ga je zelf aan de slag. En als bonus krijg je nog basistips over hoe je fotografeert met je smartphone.

De dag begint om 9.15 uur met een inloop, we starten om 9.30 uur en sluiten af om 12.30 uur. 

Wat kun je dan in drie uurtjes doen? Nou, veel kan ik je vertellen! Want door de introductie en uitleg kort en bondig te houden, heb jij meer tijd om lekker aan het schrijven te gaan.

Door actief na te denken over wat je wilt vertellen, ben je je veel bewuster van wat je naar buiten brengt. Het fijne van in een groep werken: je doet inspiratie bij elkaar op. En natuurlijk ben ik er om je tips en advies te geven.

Aan het eind van de workshop mag je je stukje tekst voorlezen (als je dat liever niet doet, ook goed) en sluiten we gezamenlijk af.

Waarom zou ik dit doen?

Of je deelneemt of niet is helemaal aan jou. Maar als jij het lastig vindt om teksten te verzinnen, niet weet hoe je ze moet schrijven of even dat duwtje in de goede richting nodig hebt, dan is dit zeker wat voor jou.

Deze workshop is namelijk echt een handleiding voor hoe je het in het vervolg kunt doen. Je krijgt daarnaast ook nog wat handige informatie waarin je alles kunt teruglezen.

Daarnaast betaal je er eigenlijk maar een schijntje voor! Want wat is nou € 67,– als je daar nieuwe klanten via social media mee aantrekt? En de locatie, Stadskamer De Zeven Pijlen, is ook nog eens supercentraal gelegen in het mooie en pittoreske Elburg.

Het is ook mogelijk om na afloop nog even te blijven voor een lekkere lunch. Even napraten met de cursisten, ervaringen en ideeën uitwisselen. De kosten voor de lunch zijn niet bij de prijs inbegrepen en bedragen € 15,- ex. btw.

Genoeg reden?

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemarie Deloo, tekstschrijver, social media manager en nu dus ook schrijftrainer.

Met mijn bedrijf Schrijf ‘s up help ik andere ondernemers met hun teksten. Dit gaat van social media berichten tot websiteteksten. Het verhaal van de ondernemer vastleggen is het mooiste wat er is.

Naast ondernemer ben ik ook moeder van een dochter. Ik woon in het altijd mooie Elburg en na 10 jaar is dit toch echt wel mijn thuis geworden. Daarom houd ik de workshop dan ook hier. Lekker lokaal.

 

 Waarom deze workshop?

Omdat ik er nou eenmaal van houd om mensen iets te leren. En waarom dan niet in wat ik goed kan? 

Ik zie het al bij mijn klanten dat zij moeite hebben met het schrijven van teksten. Of ze hebben er geen tijd voor, maar dat is een stap verder. 😉

Dus ik bedacht me: als ondernemers het eerst nog zelf willen doen, maar even wat handvatten nodig hebben, dan wil ik die graag bieden. 

Zie ik je bij één van de workshops?

Vragen?

Je mag altijd bellen of mailen naar 0630421773 of hallo@schrijfesup.nl.

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!