fbpx

Workshop: Schrijven voor social media

Schrijven voor social media. Niet voor iedereen even makkelijk.

Als ondernemer heb je met veel bijkomende zaken te maken. Eén ervan is social media. Je hebt één of meer kanalen, bent wel redelijk actief en je merkt dat mensen je weten te vinden. Toch ben je niet helemaal tevreden met wat erop staat.

De teksten lopen niet lekker of ze zeggen niet wat jij wilt dat ze zeggen. Dat heeft met meerdere zaken te maken. Heb je je doelgroep helder? Weet je wat hun pijn en verlangen is? Weet je waar ze op zitten te wachten? Door hier actief over na te denken kun je al veel meer met je bericht. En dit leer je tijdens mijn workshop Schrijven voor social media op vrijdag 13 maart.

 

De workshop:

Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je een goede post schrijft voor social media, maar je kijkt ook naar je doelgroep, op welke content jouw klant zit te wachten en hoe je voor je klant schrijft.

Je krijgt een heel handig werkboek waarin alle informatie plus opdrachten staan en natuurlijk ga je zelf aan de slag met het schrijven van je posts. En als bonus krijg je nog basistips over hoe je fotografeert met je smartphone.

De dagindeling
De dag begint om 9.15 uur met een inloop, we starten om 9.30 uur en sluiten af om 12.30 uur.

We lopen gezamenlijk het werkboek per hoofdstuk door en aan het eind van elk hoofdstuk maak je een opdracht. Dit duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. 

Door actief na te denken over wat je wilt vertellen, ben je je veel bewuster van wat je naar buiten brengt. Het fijne van in een groep werken: je doet inspiratie bij elkaar op. En natuurlijk ben ik er om je tips en advies te geven.

Aan het eind van de workshop mag je je stukje tekst voorlezen (als je dat liever niet doet, ook goed) en sluiten we gezamenlijk af.

Wat kost dat dan?


Drie uur van je tijd en maar € 77,-.

Wat je daarvoor terugkrijgt? Een ochtend boordevol informatie, wat je direct op je eigen sociale kanalen kunt toepassen, en natuurlijk nieuwe contacten. Oh, én een leuke goodiebag!

Je leert kijken naar je doelgroep, welke content bij jouw bedrijf en doelgroep past, waar jouw klanten op zitten te wachten en natuurlijk hoe je een goede post schrijft. En het mooie is dat je dit àltijd kunt blijven gebruiken! Je krijgt het werkboek mee naar huis, zodat je dat als  naslagwerk kunt gebruiken. Als je het even niet meer weet kijk je gewoon het werkboek na. Makkelijker dan dat krijg je het bijna niet.

En dat voor maar € 77,-…

Laat je onderdompelen in de wereld van schrijven!

 

De locatie

De workshop vindt plaats bij Stadskamer De Zeven Pijlen in Hanzestad Elburg. De Stadskamer stamt uit 1600 en is van alle gemakken voorzien.

Je wordt ontvangen met koffie en een stukje taart door gastheer Leonard of gastvrouw Fia. Tijdens de workshop kun je onbeperkt koffie, thee en water pakken en staat er iets lekkers op tafel. 

Kijk hier voor meer informatie

Waarom zou ik dit doen?

Of je deelneemt of niet is helemaal aan jou. Maar als jij het lastig vindt om onderwerpen te verzinnen, niet weet hoe je teksten moet schrijven of even dat duwtje in de goede richting nodig hebt, dan is dit zeker wat voor jou.

Deze workshop is namelijk echt een handleiding voor hoe je het in het vervolg kunt doen. Je krijgt daarnaast ook nog een compleet werkboek waarin je alles kunt teruglezen.

Daarnaast betaal je er eigenlijk maar een schijntje voor! Want wat is nou € 77,– als je daar nieuwe klanten via social media mee aantrekt? 

Het is ook mogelijk om na afloop nog even te blijven voor een lekkere lunch.
Even napraten met de cursisten, ervaringen en ideeën uitwisselen. De lunch is niet bij de prijs voor de workshop inbegrepen.  De kosten hiervoor zijn € 15,- ex. btw (je koopt het via een combiticket in de shop). 

Genoeg reden?

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemarie Deloo, tekstschrijver, social media manager en nu dus ook schrijftrainer.

Met mijn bedrijf Schrijf ‘s up help ik andere ondernemers met hun teksten. Dit gaat van social media berichten tot websiteteksten. Het verhaal van de ondernemer vastleggen is het mooiste wat er is.

Naast ondernemer ben ik ook moeder van een dochter. Ik woon in het altijd mooie Elburg en na 10 jaar is dit toch echt wel mijn thuis geworden. Daarom houd ik de workshop dan ook hier. Lekker lokaal.

 Waarom deze workshop?

Omdat ik er nou eenmaal van houd om mensen iets te leren. En waarom dan niet in wat ik goed kan?

Ik zie het al bij mijn klanten dat zij moeite hebben met het schrijven van teksten. Of ze hebben er geen tijd voor, maar dat is een stap verder. 😉

Dus ik bedacht me: als ondernemers het eerst nog zelf willen doen, maar even wat handvatten nodig hebben, dan wil ik die graag bieden.

Zie ik je bij één van de workshops?

Nog niet overtuigd?

Dit is wat andere deelnemers zeggen over de workshop:

“Ik vond het een erg leuke en leerzame workshop. Toepasbaar voor beginners en/of al enigzins ervaren social media gebruikers. Dank voor alle tips en trics.”

“Ik heb een hele leerzame en gezellige ochtend gehad. Dit is een goed initiatief en ook goed verzorgd.”

“Dank Annemarie, je hebt het vuurtje in mij aangewakkerd. Ik wist allang dat ik meer moest doen met social media, maar nu ben ik er ook echt mee bezig.”

Alsnog vragen?

Je mag altijd bellen of mailen naar 0630421773 of hallo@schrijfesup.nl.

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp!